Asociatia React, cu sediul in Romania, Bucuresti, Str. C. A. Rosetti nr 24, sector 2,  face un studiu de piata in vederea Achizitiei directe,de produse de papetarie, accesorii de birou si cartuse toner, necesare pentru realizarea dosarelor de Grup Tinta si pentru desfasurarea cursurilor de formare profesionala a beneficiarilor, in cadrul proiectului “Antreprenopolis Centru” POSDRU /82 / 3 / 7 /104216, Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020,. In acest sens va solicitam o cotatie de preturi. Operatorii economici interesati pot solicita informatii despre Specificatiile tehnice, la sediul din Str. Constantin Bosianu nr. 15, sector 4, Bucuresti, la telefon 021 315 45 32 sau la adresa de e-mail ana.dumitrescu@asociatiareact.ro.

Cotatiile de pret se transmit in 72 de ore la punctul de lucru al achizitorului, mentionat mai sus sau pe adresa de e-mail ana.dumitrescu@asociatiareact.ro, persoana de contact Ana-Maria Dumitrescu.

Criteriul aplicat pentru atribuirea contractului: pretul cel mai mic stabilit ca urmare a evaluarii cotatiilor de pret.