AL-3-LEA_SECTOR_960x400_F


Al Treilea Sector
 este un proiect editorial care aduce in vizorul publicului oameni, proiecte, finantari, idei, organizatii si companii care schimba lumea in bine. Aici, pot fi gasite atat materiale originale scrise, filmate sau fotografiate de o echipa proprie cat si idei inovatoare si bune practici de la nivel international.
.

Problema identificata
Conform platformei de monitorizare a traficului online, Trafic.ro, in randul primelor 15 site-uri din categoria ONG – in ordinea popularitatii, exista doar doua proiecte editoriale de informare pentru sectorul neguvernamental din Romania. Ambele se bazeaza pe preluarea unor materiale ce au legatura directa sau indirecta cu sectorul ONG. Articolele proprii, care sa aduca un plus de informatie cititorului, sunt publicate rar.
.

Solutia noastra

  • Crearea in presa romaneasca a unui spatiu dedicat celui de-al treilea sector, cu articole proprii si bine documentate, care sa vina in intampinarea nevoii de informare riguroasa si, in acelasi timp placuta ca lectura, a specialistilor din sectorul neguvernamental si a profesionistilor dornici sa cunoasca acest domeniu. Ne dorim ca articolele sa reflecte profesionalismul, potentialul si resursa inepuizabila de idei si oameni a celui de-al treilea sector.


Rezultate

  • Am realizat un portal dedicat celui de-al treilea sector cu materiale de presa originale si documentate
  • Am scris peste 150 articole
  • Avem 30.000 de vizitatori unici
  • Am inregistrat mai mult de 60.000 de vizualizari ale articolelor postate
  • Am creat o comunitate de peste 1600 de persoane active pe pagina de Facebook
  • Avem 650 de abonati la newsletterul saptamanal

www.altreileasector.ro

“Foarte interesant si firesc, in acelasi timp! Multe teme ma preocupa de mai multi ani si ma bucur ca exista chiar solutii, in unele minti sau parti. Felicitari si sa fiti mereu vizionari si consistenti, cum se vede aici.”– C. A.

“A fost o surpriza foarte placuta! Cat despre articole, sunt impresionat de calitatea lor. Nici foarte lungi, nici extrem de scurte, cu numeroase noutati, linkuri (active!), intr-un cuvant, utile si interesante atat pentru cei care activeaza in domeniu, cat si pentru neavizati. Felicitari, dragilor! Ati facut o treaba excelenta! Am dat deja un mare LIKE pe Facebook!”– A.S.