ECRAN_Renovare_960x400
Scoala Gimnaziala din comuna Costache Negri, judetul Galati
Gradinita cu program normal nr. 1 din comuna Cudalbi , judetul Galati 

Problema identificata
Gradinita cu program normal nr. 1 din Cudalbi si Scoala Gimnaziala din Costache Negri au fost grav afectate de inundatiile din septembrie 2013. Parterul celor doua cladiri era inutilizabil, biblioteca scolii a fost complet compromisa, atat in ceea ce priveste fondul de carte, cat si rezerva de manuale scolare etc.

Solutia noastra

  • Renovarea si dotarea scolii cu aparatura – calculatoare si videoproiectoare si mobilier, material didactic si carti, astfel incat sa poata fi continuata activitatea scolara.
  • Distribuirea de alimente si haine pentru sinistratii.

Rezultate

   • O scoala renovata si dotata cu mobilier si aparatura
   • O gradinita renovata si dotata cu mobilier si material didactic

 

Spitalul Orasenesc din Targu Bujor, judetul Galati

Problema identificata
Spitalul Orasenesc din Targu Bujor avea nevoie de dotarea sectiei de neonatologie cu aparatura de moderna si de un bloc operator cu 2 componente: sala de chirurgie si sectie ATI cu 3 paturi. Anual peste 600 de pacienti erau transferati la alte spitale din cauza lipsei de aparatura. Aceasta unitate sanitara cu 60 de paturi deserveste o populaţie de peste 70.000 locuitori din centrul judeţului Galaţi. Pacientii spitalului sunt persoane cu nivel de trai scăzut şi venituri minime.

Solutia noastra

   • Renovarea si dotarea cu aparatura a sectiei de neonatologie si a sectiei de chirurgie si terapie intensiva din cadrul Spitalului Orasenesc din Targu Bujor, jud Galati, pentru a oferi acces la servicii medicale de specialitate pacientilor de pe o raza de 60 de kilometri imprejurul orasului iar medicilor un spatiu de lucru decent si sigur din punct de vedere medical.

Rezultate

   • O sectie de chirurgie si terapie intensiva renovata si dotata, pusa la dispozitia pacientilor